Cheesecake cu iaurt cu miere
Rețeta cheesecake cu iaurt cu miere poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 751 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți amaretti, migdale, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 171 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake cu iaurt cu crustă de pâine scurtă portocalie și burniță de miere Chambord, Recolta de miere și a Pentru ananas prăjit cu miere cu iaurt și fistic, și Cheesecake Cu Iaurt.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Zdrobiți biscuiții și majoritatea migdalelor într-o pungă de plastic pentru alimente folosind un sucitor.
Se amestecă cu untul, apoi se presează în fundul unui vas adânc, oval, de 23 cm (sau ceva similar ca dimensiune, va funcționa o formă de prăjire, un vas de copt sau o formă de tort).
Coaceți timp de 10 minute până când sunt crocante.
Se amestecă sau se amestecă împreună iaurtul și mascarpone, apoi se amestecă ouăle, pe rând. Se amestecă coaja de lămâie și portocală, apoi se amestecă cea mai mare parte a mierii, rezervând aproximativ 3 linguri.
Se întinde peste baza de biscuiți, se acoperă ușor cu folie și se gătește 1 oră.
Scoateți folia și gătiți încă 15 minute până când este ușor aurie, iar partea superioară este fermă, cu doar cea mai mică oscilație în mijloc. Se lasă să se răcească. Poate fi păstrat la frigider până la 2 zile.
Pentru a servi, împrăștiați cu migdale, stropiți peste mierea rămasă și dați fructe proaspete pentru a merge cu ea.