Cheesecake cu gălbenele

Cheesecake cu gălbenele
Cheesecake cu gălbenele este un desert fără gluten și lacto ovovegetar. Această rețetă servește 12. O porție conține 363 de calorii, 7 g de proteine și 32 g de grăsimi. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, migdale măcinate, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Conopidă cu sos de gălbenele, Cheesecake Abbey's Infamous sau Cheesecake cu scorțișoară și mere și Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year & My Christmas Shortbread Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate crema de brânză, untul, gălbenușurile de ou și zahărul până devine ușor și pufos. Se amestecă migdalele, melisa, coaja de lămâie și petalele de gălbenele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Balsam De LămâieBalsam De Lămâie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(23)(23)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un castron mic, bate albușurile până se formează vârfuri tari; se amestecă cu crema de brânză. Cu lingura într-un 9-in uns. tigaie cu arc; pune tava pe o tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Coaceți la 350° timp de 55 de minute sau până când se rumenește și cheesecake-ul se desprinde de părțile laterale ale tăvii. Se răcește timp de 1 oră; scoateți părțile laterale ale tigaii și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Decorați cu flori de gălbenele și balsam de lămâie dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Balsam De LămâieBalsam De Lămâie

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista