Cheesecake Cu Ghimbir Și Pere
Această rețetă servește 12 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Pere Și Ghimbir, Rețetă De Cheesecake Cu Pere Și Ghimbir, și Cupe De Cheesecake Cu Ghimbir-Pere.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 177°. Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci și înfășurați afară cu folie.
Faceți crustă: amestecați firimiturile și untul cu o furculiță. Apăsați amestecul pe fundul tigaiei și coaceți până se fixează, 8 până la 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura la 163°.
Faceți umplutura: amestecați zahărul și ghimbirul într-un robot de bucătărie până la măcinat.
Adăugați pere și amestecați până se omogenizează. Într-un castron separat, bateți crema de brânză până devine pufoasă.
Adăugați smântână și bateți până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de zahăr, răzuind părțile laterale ale bolului și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi bateți în vanilie și sare.
Se toarnă umplutura în tigaie cu formă de arc, se pune într-o tigaie, se pune în cuptor și se toarnă suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților tigaiei.
Coaceți timp de 75 până la 80 de minute, până când centrul este aproape setat, dar jiggles ușor.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe grătar în baie de apă timp de 15 minute, apoi scoateți tigaia în raft pentru a se răci.
Îndepărtați folia și refrigerați cheesecake-ul, acoperit slab, până la răcire, cel puțin 12 ore.
Scoateți părțile laterale ale tigaiei, tăiați tortul în pene și serviți.