Cheesecake Cu Ghimbir Și Pere

Cheesecake Cu Ghimbir Și Pere
Această rețetă servește 12 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Pere Și Ghimbir, Rețetă De Cheesecake Cu Pere Și Ghimbir, și Cupe De Cheesecake Cu Ghimbir-Pere.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 177°. Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci și înfășurați afară cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Faceți crustă: amestecați firimiturile și untul cu o furculiță. Apăsați amestecul pe fundul tigaiei și coaceți până se fixează, 8 până la 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura la 163°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Faceți umplutura: amestecați zahărul și ghimbirul într-un robot de bucătărie până la măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați pere și amestecați până se omogenizează. Într-un castron separat, bateți crema de brânză până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați smântână și bateți până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de zahăr, răzuind părțile laterale ale bolului și bateți până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi bateți în vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă umplutura în tigaie cu formă de arc, se pune într-o tigaie, se pune în cuptor și se toarnă suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
7
Coaceți timp de 75 până la 80 de minute, până când centrul este aproape setat, dar jiggles ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe grătar în baie de apă timp de 15 minute, apoi scoateți tigaia în raft pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Îndepărtați folia și refrigerați cheesecake-ul, acoperit slab, până la răcire, cel puțin 12 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Scoateți părțile laterale ale tigaiei, tăiați tortul în pene și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista