Cheesecake Cu Fructe
Această rețetă servește 16 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 505 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de afine, budincă instant cu aromă de lămâie jell-O, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Brânză Cu Fructe Fără Coacere, Cheesecake Congelat Cu Fructe, și Cheesecake Cu Pietricele Fructate Fără Coacere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi.
Combinați firimiturile de napolitane, untul și 3 linguri. zahăr; apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr și făină într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână; se amestecă bine. Se amestecă în amestecul de budincă uscată.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 1 oră sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore. Folosiți mânere din folie pentru a transfera cheesecake în tavă; aruncați folia.
Răspândiți cheesecake cu bici rece. Se acoperă cu fructe chiar înainte de servire.