Această rețetă servește 10. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 515 calorii. Un amestec de smântână grea, zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Serious Eats are 726 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake Elegant Cu Flori De Portocal, Cheesecake cu floare de portocal cu sos de zmeură și rodie, și Budincă De Mango Și Floare De Portocal, Biscuiți Cu Mămăligă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru feliile de portocale confiate: tapetați foaia mare de copt cu ceară sau hârtie pergament; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2
Combinați zahărul, apa și sarea într-o cratiță cu fund mediu greu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați felii de portocale și băț de scorțișoară, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, întorcând feliile ocazional, până când coaja devine moale și siropul începe să spumeze, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Felii De Portocale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Aranjați feliile de portocale într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Pentru crustă: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Combinați firimiturile de cracker, untul topit, zahărul brun, sarea, scorțișoara și cuișoarele într-un castron mic, amestecând până când firimiturile sunt complet saturate cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Apăsați pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei cu formă de arc, lăsând aproximativ 1/2 inch de partea superioară a tigaiei. Linia exterioară a tăvii cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți Sotați
8
Coaceți crusta până la aur, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați în raftul de răcire și răciți complet, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Pentru umplere: reduceți temperatura cuptorului la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
În bolul mixerului în picioare sau al bolului mare, bateți albușurile de ou cu atașament de tel la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu 1 până la 2 minute mai mult. Dacă ați folosit bolul mixerului standului, transferați albii în bolul separat și ștergeți bolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Cu atașamentul cu palete, bateți crema de brânză, gălbenușurile de ou, făina și coaja de portocală la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
13
Adăugați smântână și apă de floare de portocal și continuați să bateți până când sunt cremoase și netede, cu aproximativ 2 minute mai mult, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se amestecă 1/3 din albușuri în amestecul de brânză cremă, apoi se pliază ușor în albușurile rămase. Răzuiți aluatul în crustă răcită și coaceți până când cheesecake-ul este setat, dar încă puțin clătinat în centru, 75 până la 90 de minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Puneți la frigider cheesecake până când este complet răcit și setat, cel puțin 3 ore.
16
Scoateți din primăvarădin mucegai și setați pe vasul de servire. Aranjați o felie de portocală deasupra tortului și stropiți cu 2 până la 3 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
17
Serviți, trecând siropul rămas la masă, dacă doriți.