Cheesecake Cu Dovleac Snickerdoodles
Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 89 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de scurtare, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cheesecake Cu Dovleac Snickerdoodles, Cheesecake Umplut Snickerdoodles, și Dovleac Snickerdoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați foile de copt cu hârtie pergament sau covorașe silpat.
Cremă împreună unt, scurtare, 3/4 cană zahăr, ou și vanilie. Se amestecă dovleacul. La viteză mică, amestecați făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu și sarea. Faceți bile de aluat de aproximativ 1 inch în diametru. Aplatizați bilele de aluat și scoateți aproximativ 1 lingură de cremă de brânză de dovleac în centru. Îndoiți aluatul înapoi și sigilați și neteziți înapoi în bilă rotundă.
Într-o pungă mică ziploc, amestecați cele 3 linguri de zahăr și scorțișoară.
Așezați bila de aluat și acoperiți. Repetați cu bilele rămase.
Așezați bilele la o distanță de 2 inci pe foi de copt negreșite. Apăsați palma pe fiecare minge pentru a aplatiza ușor în disc gros. Aveți grijă să nu apăsați prea tare, deoarece nu doriți să iasă crema de brânză.
Coaceți 8 până la 10 minute până când cookie-urile sunt setate.