Cheesecake Cu Dovleac Marmorat
Cheesecake de dovleac marmorat necesită în jur 7 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 501 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, fursecuri gingersnap, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Dovleac Marmorat, Cheesecake Cu Dovleac Marmorat, și Cheesecake Cu Dovleac Marmorat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, amestecați prăjiturile de ghimbir zdrobite, nucile pecan și untul. Apăsați în partea de jos și aproximativ 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inch.
Coaceți crusta 10 minute în cuptorul preîncălzit. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și vanilia până se omogenizează.
Se amestecă ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Puneți deoparte 1 cană de amestec. Amestecați 1/4 cană de zahăr, dovleac, scorțișoară și nucșoară în amestecul rămas.
Răspândiți aluatul cu aromă de dovleac în crustă și aruncați aluatul simplu cu linguri pe partea de sus. Rotiți cu un cuțit pentru a crea un efect marmorat.
Coaceți 55 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când umplerea este setată. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Se lasă să se răcească înainte de a scoate janta tigaiei. Se răcește cel puțin 4 ore înainte de servire.