Cheesecake Cu Dovleac Marmorat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fursecuri gingersnap, unt, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dovleac Marmorat, Cheesecake Cu Dovleac Marmorat, și Cheesecake Cu Dovleac Marmorat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți suficiente fursecuri pentru a face 1 3/4 căni firimituri. Într-o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă, amestecați firimituri de biscuiți, zahăr granulat și unt. Apăsați peste partea de jos și aproximativ 1 inch în sus Pan părți.
Coaceți crusta într-un cuptor de 325 până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un robot de bucătărie sau într-un castron cu un mixer, amestecați brânza, zahărul brun și ouăle până se omogenizează. Puneți 1/2 cană din amestecul de brânză într-un castron mic.
Adăugați cinci condimente și dovleac la amestecul de brânză rămas și amestecați bine.
Se toarnă umplutura de dovleac în crustă fierbinte sau rece. Aruncați linguri rotunjite din amestecul de brânză rezervat pe umplutura de dovleac. Cu un vârf de cuțit, rotiți pentru a Marmora amestecurile albe și portocalii.
Coaceți într-un cuptor 325 până când centrul abia jiggles atunci când tort este agitat ușor, aproximativ 50 de minute. Se răcește pe un raft. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 1/2 ore. Rulați un cuțit între tort și jantă; scoateți janta.