Cheesecake Cu Dovleac Bourbon
Cheesecake cu dovleac Bourbon este un vegetarian rețetă cu 14 porții. O porție conține 410 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 600 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Cheesecake Bourbon Cu Dovleac, Cheesecake Cu Dovleac Bourbon, și Cheesecake Bourbon Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Inversați partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci (pentru a crea un fund plat, ceea ce va facilita îndepărtarea tortului din tigaie), apoi blocați-o pe lateral și tigaia cu unt.
Amestecați firimiturile, nucile pecan, zaharurile și untul într-un castron până se combină bine. Apăsați amestecul de firimituri uniform pe partea de jos și 1/2 inch în sus a tigaiei, apoi răciți crusta, 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună dovleacul, ouăle, zahărul brun, smântâna, vanilia și lichiorul (dacă se utilizează) într-un castron până se combină.
Se amestecă împreună zahărul granulat, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea într-un castron mare.
Adăugați cremă de brânză și bateți cu un mixer electric la viteză mare până când este cremos și neted, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu, apoi adăugați amestecul de dovleac și bateți până se omogenizează.
Turnați umplutura în crustă, netezind blatul, apoi puneți tigaia cu formă de arc într-o tigaie superficială (în cazul scurgerilor cu formă de arc).
Coaceți până când centrul este setat, 50 până la 60 de minute.
Transferați la raft și răciți 5 minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Bateți împreună smântâna, zahărul și lichiorul (dacă folosiți) într-un castron, apoi întindeți deasupra cheesecake-ului și coaceți 5 minute.
Se răcește cheesecake complet în tigaie pe raft, aproximativ 3 ore.
Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 4 ore.
Scoateți partea tigaiei și aduceți-o la temperatura camerei înainte de servire.
Cheesecake-ul la cuptor poate fi răcit, acoperit, până la 2 zile.