Cheesecake cu dovleac Bourbon este un vegetarian rețetă cu 14 porții. O porție conține 410 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 600 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Cheesecake Bourbon Cu Dovleac, Cheesecake Cu Dovleac Bourbon, și Cheesecake Bourbon Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Inversați partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci (pentru a crea un fund plat, ceea ce va facilita îndepărtarea tortului din tigaie), apoi blocați-o pe lateral și tigaia cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Amestecați firimiturile, nucile pecan, zaharurile și untul într-un castron până se combină bine. Apăsați amestecul de firimituri uniform pe partea de jos și 1/2 inch în sus a tigaiei, apoi răciți crusta, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună dovleacul, ouăle, zahărul brun, smântâna, vanilia și lichiorul (dacă se utilizează) într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Lichior
Dovleac
Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se amestecă împreună zahărul granulat, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Ghimbir
Nucșoară
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați cremă de brânză și bateți cu un mixer electric la viteză mare până când este cremos și neted, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu, apoi adăugați amestecul de dovleac și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Turnați umplutura în crustă, netezind blatul, apoi puneți tigaia cu formă de arc într-o tigaie superficială (în cazul scurgerilor cu formă de arc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tava De Copt
6
Coaceți până când centrul este setat, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați la raft și răciți 5 minute. (Lăsați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți împreună smântâna, zahărul și lichiorul (dacă folosiți) într-un castron, apoi întindeți deasupra cheesecake-ului și coaceți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Lichior
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bateti
Bol
2
Se răcește cheesecake complet în tigaie pe raft, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 4 ore.
4
Scoateți partea tigaiei și aduceți-o la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Cheesecake-ul la cuptor poate fi răcit, acoperit, până la 2 zile.