Cheesecake Cu Dovleac

Această rețetă servește 8. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 748 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, smântână grea, zahăr de arțar granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un robot de bucătărie, pulsați dulciurile sparte până când sunt măcinate fin.
Transferați firimiturile într-un castron mediu și amestecați untul topit. Bateți firimiturile uniform în fundul unei tigaie cu arc de 9 inci. Acoperiți partea inferioară și laterală a tigaiei cu o singură foaie mare de folie.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute, până când crusta este fermă.
Lăsați crusta să se răcească la temperatura camerei.
Ungeți ușor părțile tăiate ale dovleacului.
Așezați dovleacul, tăiat cu fața în jos, pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Scoateți carnea și măsurați 2 căni.
Transferați într-un robot de bucătărie și piure.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți crema de brânză înmuiată până se omogenizează.
Adăugați scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul, cuișoarele, sarea și jumătate din zahărul de arțar și bateți până se combină.
Adăugați zahărul de arțar rămas și bateți până se încorporează. Răsturnați partea laterală a bolului și bateți în piureul de dovleac, urmat de smântâna grea.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând până se omogenizează. Răsturnați din nou partea laterală a bolului și bateți până se amestecă bine, aproximativ 1 minut.
Se toarnă aluatul de cheesecake cu dovleac în tigaia cu formă de arc.
Puneți tigaia într-un vas de copt sau într-o tigaie mică.
Adăugați suficientă apă fierbinte în vas pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu formă de arc.
Coaceți cheesecake-ul timp de 1 oră sau până când este așezat în jurul marginilor și ușor jiggly în centru. Opriți cuptorul, închideți ușa cuptorului și lăsați în cheesecake aproximativ 1 oră.
Transferați cheesecake-ul într-o grătar și lăsați-l să se răcească complet. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Scoateți folia și inelul cu formă de arc. Folosind un cuțit fierbinte, tăiați cheesecake-ul în pene, clătind lama cu apă fierbinte între fiecare felie.
Transferați în farfurii și serviți.