Cheesecake Cu Căpșuni Și Lămâie
Strawberry-Lemon Cheesecake necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 275 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, firimituri de cracker graham, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Salată De Cheesecake Cu Lămâie De Căpșuni, Cheesecake cu lămâie și rom cu compot de căpșuni, și Strawberry Lemon Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de cracare graham, untul topit și 1 îndulcitor de lingură; apăsați pe părțile inferioare și în sus ale unei tigaie cu formă de arc de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor. Înveliți în afara tigaie cu folie de aluminiu grele.
Bateți brânza ricotta, crema de brânză și smântâna la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați 3/4 cană îndulcitor, făină, 2 1/2 linguri suc de lămâie și vanilie, bătând până la amestec.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Se toarnă apă la o adâncime de 1 inch într-o tigaie pentru broiler.
Așezați tigaia cu formă de arc în tigaia cu apă.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor 1 oră. (Nu deschideți ușa cuptorului.)
Scoateți tigaia cu formă de arc din tigaia cu apă; îndepărtați folia din tigaia cu formă de arc. Se răcește cheesecake în tigaie la temperatura camerei 4 ore. Acoperiți și răciți 8 ore.
Combinați 1/2 cană de apă, următoarele 4 ingrediente și restul de 1 lingură de suc de lămâie într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând constant. Se fierbe 1 minut sau până se îngroașă, amestecând constant.
Scoateți tigaia de pe foc și răciți complet. Se amestecă căpșunile.
Se servește peste felii de cheesecake.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Splenda Granular pentru îndulcitor fără calorii și Land O' Lakes Light Butter pentru unt ușor.