Cheesecake cu conținut scăzut de grăsimi

Cheesecake cu conținut scăzut de grăsimi este un desert lacto ovo vegetarian . Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 312 calorii . Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, biscuiți graham cu scorțișoară, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Brioșele cu ciocolată cu conținut scăzut de calorii / cu conținut scăzut de grăsimi , crêpele cu brânză cu afine cu conținut redus de grăsime și prăjitura cu scorțișoară și afine cu conținut scăzut de grăsimi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulsați biscuiții graham într-un robot de bucătărie până se sfărâmă.
Adăugați 1 până la 2 linguri de apă și untul; puls până se umezește. Înfășurați exteriorul unei tavi arcuite de 9 inci cu folie pentru a preveni scurgerile. Ungeți interiorul tigaii cu spray de gătit și apăsați firimiturile pe fund.
Coaceți până se rumenește, aproximativ 8 minute.
Se lasa sa se raceasca, cam 10 minute.
Între timp, bate atât cremă de brânzeturi, cât și zahărul cu un mixer la viteză medie-mare până se omogenizează, 5 minute, apoi bate smântâna la foc mic. Bateți ușor cele 3 albușuri spumă într-un bol, apoi adăugați în amestecul de brânză împreună cu cele 2 ouă întregi, făină, vanilie și coaja de lămâie. Bateți la viteză medie până devine pufoasă, 3 minute.
Puneți cheesecake-ul într-o tavă și adăugați suficientă apă caldă, cât să urce la un sfert pe marginile formei.
Coaceți până când prăjitura este întărită, dar centrul încă se mișcă, aproximativ 1 oră și 10 minute. Opriți cuptorul; ține cheesecake-ul înăuntru cu ușa închisă timp de 20 de minute.
Scoateți tortul din baia de apă și transferați-l pe un suport. Treceți un cuțit pe margine, apoi răciți complet. Răciți până la fermitate, cel puțin 8 ore. Top după dorinta.