Cheesecake Cu Ciocolată Dublă
Cheesecake dublu de ciocolată necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1041 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,17 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână firimituri de prăjituri sandwich cu ciocolată umplute cu cremă, lapte condensat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu ciocolată dublă, Cheesecake Cu Ciocolată Dublă, și Cupe Duble De Cheesecake Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați firimiturile de prăjituri în partea de jos și la jumătatea părții laterale a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci; pus deoparte.
Bucăți de ciocolată cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 1/2 minute sau până la topire, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați lapte condensat îndulcit și vanilie, bătând la viteză mică doar până se combină.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când sunt combinate după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se combină.
Se toarnă aluatul de cheesecake în crusta pregătită.
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 5 minute sau doar până când centrul este setat. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake să stea în cuptor 30 de minute cu ușa cuptorului închisă.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; rulați un cuțit de-a lungul marginii exterioare a cheesecake-ului și răciți-l în tigaie pe un suport de sârmă până la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 8 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc și așezați tortul pe o farfurie de servire. Se toarnă încet și se întinde Ganache cald Topping deasupra cheesecake-ului, lăsându-l să curgă pe părțile laterale ale cheesecake-ului. Se răcește cu 1 oră înainte de servire.