Cheesecake Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați

Cheesecake cu ciocolată cu conținut scăzut de carbohidrați necesită aproximativ 9 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 16. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, firimituri de prăjituri cu ciocolată, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake Cu Vârtej De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Bare De Cheesecake Cu Zmeură Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Plăcintă Ușoară Cu Brânză Cu Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de prăjituri, untul, 3 linguri Splenda și nucile. Apăsați uniform în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci. Răciți crusta în timp ce pregătiți umplutura. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C)
Într-un castron mare, bateți albușurile până se înțepenesc, dar nu se usucă.
Într-un alt castron mare, bateți crema de brânză, smântâna, 1 cană Splenda și înlocuiți făina până se omogenizează. Bateți gălbenușurile pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Îndoiți ușor albușurile bătute în amestecul de brânză cremă. Puneți aluatul în crusta pregătită. Rotiți încet 6 uncii de ciocolată topită prin amestecul de brânză pentru a da un efect marmorat.
Puneți tigaia pe o foaie de biscuiți în cuptorul preîncălzit și coaceți 60 până la 70 de minute sau până când este setată. Opriți cuptorul și lăsați tortul să se răcească în cuptor cu ușa deschisă. Când se răcește, se transferă la frigider și se răcește peste noapte.
Întindeți 3 uncii de ciocolată topită pe o foaie de prăjituri.
Se presară cu nucile tocate rămase, apoi se dă la frigider până se răcește. Răzuiește ciocolata din tigaie pentru a forma șuvițe. Decorați tortul cu așchii de ciocolată, îngrămădind deasupra și apăsând vertical pe părțile laterale ale tortului.