Cheesecake Cu Cidru Condimentat
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de mere, unt, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate, Abbey ' s Infamous Cheesecake sau Cheesecake cu scorțișoară-cidru de mere, și Cidru fierbinte condimentat pentru doi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. În castron mediu, combinați firimiturile de biscuiți, firimiturile de biscuiți graham și 1/4 cană de zahăr; se amestecă bine. Se amestecă untul. Rezervați 2 linguri amestec de firimituri pentru garnitură. Apăsați amestecul de firimituri rămas în partea de jos și 2 inci în sus ale tăvii cu formă de arc de 9 inci.
Se coace la 350 buc. F. timp de 10 minute. Se răcește 10 minute. Înfășurați în afara tigaiei, fundului și părților laterale, cu folie rezistentă.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți concentratul de suc de mere și condimentele mulate la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 10 minute.
Așezați merele uscate într-un castron mediu. Se strecoară amestecul de suc de mere peste mere; aruncați condimentele. Se răcește 15 minute sau până când este călduță, amestecând ocazional.
Bateți crema de brânză într-un castron mare la viteză medie până când este cremoasă. Bateți în 3/4 cană zahăr și amidon de porumb până se omogenizează. Reduceți viteza la minim; bateți ouăle pe rând, bătând doar până când sunt combinate și răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare. Bateți în amestec călduț de mere.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți la 350 F. timp de 50 până la 55 de minute sau până când părțile laterale ale cheesecake-ului sunt setate și umflate, partea superioară este maro aurie și Centrul încă se mișcă ușor când tigaia este bătută.
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele de topping; se amestecă bine.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Întindeți ușor toppingul de smântână peste cheesecake. Reveniți la cuptor; coaceți încă 5 minute. Centrul Se va mișca ușor când pan este apăsat. Opriți cuptorul; lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor cu ușa ușor întredeschisă timp de 10 minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 1 oră.
Presărați 2 linguri rezervate de amestec de firimituri deasupra cheesecake-ului. Capac; refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte înainte de servire.
Pentru a servi, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Tăiați cheesecake-ul în pene.