Cheesecake Cu Caramel-Pecan
Această rețetă servește 30. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, caramele, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Caramel Pecan Cheesecake, Caramel Pecan Cheesecake, și Placinta Cu Nuci Pecan Caramel Cheesecake.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă firimiturile graham și untul; apăsați pe partea de jos și pe partea de 2 inci în sus a tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Caramele cu microunde și lapte într-un castron mic cu microunde la 2 până la 2-1/2 min. sau până când caramelele sunt complet topite, amestecând după fiecare minut. Se amestecă nucile. Rezervați 1/2 cană amestec de caramel pentru topping; stropiți amestecul de caramel rămas peste fundul crustei. La frigider 10 min.
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 1 oră 5 min. la 1 oră 10 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați 4 ore.
Se acoperă cu amestec de caramel rezervat chiar înainte de servire. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste cheesecake.