Cheesecake Cu Caramel Brownie
Brownie Caramel Cheesecake ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 725 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16328 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ou, apă, lapte evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Caramel Brownie, Cheesecake Cu Caramel Brownie, și Caramel Brownie Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Într-un castron mic, amestecați împreună brownie mix, 1 ou și apă.
Se întinde în tigaia unsă.
Coaceți timp de 25 de minute.
Topiți caramelele cu laptele evaporat la foc mic într-o cratiță grea. Se amestecă des și se încălzește până când amestecul are o consistență netedă. Rezervați 1/3 cană din acest amestec de caramel și turnați restul peste crusta caldă, coaptă.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă amestecul de brânză cremă peste amestecul de caramel.
Coaceți cheesecake-ul timp de 40 de minute. Se răcește în tigaie. Când tortul este răcit bine, slăbiți rulând un cuțit în jurul marginii, apoi scoateți marginea tigaiei.
Se încălzește amestecul de caramel rezervat și se pune lingura peste cheesecake.
Stropiți cu toppingul de ciocolată.