Cheesecake cu banane și unt de arahide congelate
Rețeta de brânză congelată cu banane și unt de arahide poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 658 calorii, 22g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 8. 2387 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână banane, unt de arahide crocant, biscuiți digestivi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake cu unt de arahide congelat fără coacere {crustă de unt de nuci}, Cheesecake Cu Unt De Arahide Congelat, și Plăcintă Cu Banane Cu Unt De Arahide Congelat.
Instrucțiuni
Cu câteva ore înainte, puneți 2 banane în congelator până când pielea devine neagră, apoi scoateți și dezghețați. Vei rămâne cu banane foarte moi. Se curăță, apoi se zdrobește bine și se lasă deoparte.
Amestecați untul și biscuiții împreună, apoi apăsați într-o formă de tort de 22 cm. Bateți smântâna până când își păstrează forma. Într-un castron separat, bateți zahărul, brânza moale și vanilia împreună până se combină complet. Într-un alt castron, bateți untul de arahide pentru a-l slăbi.
Îndoiți amestecul de brânză în untul de arahide, apoi introduceți piureul de banană și pliați ușor în cremă.
Întindeți amestecul peste baza de biscuiți și neteziți blatul. Congelați câteva ore sau de preferință peste noapte. Pentru a servi, lăsați tortul la frigider timp de 20 de minute, apoi rulați un cuțit în jurul lateral și îndepărtați părțile laterale ale cositorului. Feliați banana rămasă și folosiți-o pentru a decora cheesecake-ul.