Cheesecake Cu Arțar-Pecan
O porție conține 375 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână firimituri de cracker graham, nuci pecan, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Maple Pecan Cheesecake Eh!, Maple Pecan Blondies cu sos de unt de arțar, și Briose cu Pecan de arțar cu glazură de arțar (cu conținut scăzut de carbohidrați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; aruncați cu o furculiță până se omogenizează. Apăsați amestecul de firimituri în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 8 minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Combinați brânzeturile, amidonul de porumb și sarea într-un castron mare; bate la viteza mare a unui mixer până se omogenizează. Adăugați treptat sirop de arțar; bate bine.
Adăugați albușuri de ou; bate doar până se amestecă bine.
Preîncălziți cuptorul la 52
Se toarnă jumătate din amestecul de brânză în tigaia pregătită și se presară cu nuci pecan tocate. Se acoperă cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți la 525 timp de 7 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 200 și coaceți 45 de minute sau până aproape gata.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Garnisiți cu jumătate de pecan și mentă, dacă doriți.