Sos De Avocado Ouă Benedict
Avocado sos Ouă Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 603 calorii, 21g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de roșii, slănină, brioșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă De Avocado Benedict, Ouă De Avocado Benedict, și Bacon Avocado Ouă Benedict.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Aranjați jumătățile de roșii, tăiați părțile în sus pe o tigaie căptușită cu folie.
Presărați roșiile cu sare, zahăr și pătrunjel, apoi stropiți cu ulei de măsline.
Prăjiți roșiile până la moale, dar încă intacte, 30 până la 40 de minute.
În robotul de bucătărie, combinați avocado, suc de lămâie, apă, ulei de măsline, sare și piper; procesați până la neted. Într-un castron mediu, combinați sosul de avocado; amestecați arpagic sau scallions. Separați jumătățile de brioșă engleză și ungeți cu ulei de măsline; coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, aproximativ 8 minute.
În timp ce brioșele se gătesc, umpleți o tigaie grea de 12 inci cu apă până la jumătate plină; aduceți apa la foc mic, apoi adăugați oțet. Spargeți un ou într-o ceașcă mică, apoi turnați cu grijă oul în apă. Repetați cu ouăle rămase, bateți ouăle la foc mic timp de 3 până la 4 minute sau până când albusurile sunt ferme, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare. Pentru a scurge, transferați ouăle cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie și presărați sare și piper.
Pentru a asambla, așezați roșiile prăjite deasupra brioșelor englezești. Topiți fiecare roșie cu un ou, apoi transferați brioșele pe 4 farfurii. Se toarna sosul de avocado peste oua si se presara cu bacon maruntit.