Latkes De Mere
Reteta de mere Latkes este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 102 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ouă, iaurt grecesc plus lapte, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes De Mere, Latkes De Mere, și Latkes De Morcovi Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul cu iaurtul și laptele (sau doar iaurtul, dacă utilizați soiul normal normal) și lăsați-l deoparte.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și zahărul într-un bol. Cojiți, sferturi și miez merele, apoi radeți-le; folosesc un robot de bucătărie, dar un microplan grosier sau alt răzuitor ar funcționa cu ușurință, îmi imaginez.
Se toarnă amestecul de iaurt în vasul de făină, se toarnă merele rase și se îndoaie împreună.
Se toarnă suficient ulei pentru a veni aproximativ 1/4 inch într-o tigaie și a pus pe aragaz la căldură. Dollop linguri-eu folosesc o lingura de supa rotunda - de aluat de mere în ulei sfârâit; o spatulă de cauciuc (cel pe care l-ați folosit pentru a plia aluat împreună) vă va ajuta să racla aluat de pe lingura și apăsați în jos pe latkes mici în tigaie. Nu vă faceți griji cu privire la a face clatite rotunde perfecte; îmi plac acestea un pic raggedy și oblic-damf. Se prăjește timp de un minut sau două, până când latkes sunt un maro auriu pe partea inferioară; puteți vedea din partea de sus pe măsură ce încep să se întărească dedesubt. Întoarceți-le cu 2 spatule metalice și prăjiți încă un minut pe partea nefiertă.
Scoateți într-o tavă căptușită cu prosoape de hârtie pentru a șterge excesul de ulei și continuați să gătiți până când ați consumat tot aluatul. Sus cu sirop de arțar.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul