Cheesecake Cremos Cu Vanilie-Caramel
Cheesecake cremos cu vanilie-Caramel este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 151 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping de caramel, cremă de brânză, iaurt de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake Cremos Cu Vanilie-Caramel, Cheesecake La Cuptor Cu Caramel Sărat Și Vanilie, și Cremă De Brânză Cu Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.pulverizați tigaia cu arc, 9X3 inci, cu spray de gătit.
Presărați firimituri de prăjituri peste fundul tigaiei.
Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați zahăr, albușuri de ou și vanilie. Bateți la viteză medie aproximativ 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați iaurt și făină. Bateți la viteză mică până se omogenizează.
Întindeți cu grijă aluatul peste firimiturile de biscuiți în tigaie.
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul; se răcește în cuptor 30 de minute cu ușa închisă.
Scoateți din cuptor; se răcește 15 minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore.
Stropiți topping de caramel peste cheesecake.
Se ornează cu jumătăți de pecan. A se păstra acoperit la frigider.