Cheeseburgeri Pimiento
Cheeseburgerii Pimiento ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 873 calorii, 45g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, sare kosher, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cheeseburgeri Pimiento, Cheeseburgeri Tex-Mex, și Cele Mai Bune Cheeseburgeri.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună ceapa, atât brânzeturile, maioneza, cât și pimientos. Dacă aveți nevoie de maioneză suplimentară pentru a o face cremoasă, adăugați puțin câte puțin. Se macină cantități abundente de piper negru și se amestecă în amestecul de brânză.
Împărțiți carnea de vită măcinată în 6 porții egale și formați-o în chiftele de aproximativ 3/4 inch grosime. Nu uitați să puneți o ușoară indentare în centrul fiecărui tort. Condimentați ambele părți ale burgerilor cu sare și piper.
Ungeți rafturile pentru grătar. Preîncălziți grătarul folosind toate arzătoarele setate la înălțime și cu capacul închis timp de 10 până la 12 minute.
Așezați burgerii pe grătar și coborâți focul la mediu. Grill timp de aproximativ 5 minute. Întoarceți prăjiturile și continuați grătarul până când ajung la coacerea dorită, aproximativ 4 minute suplimentare pentru mediu, 6 minute pentru mediu-bine. În ultimele 2 minute de timp de gătit, adăugați chiflele, tăiate cu fața în jos. În ultimul moment înainte de a scoate hamburgerii de pe grătar, puneți câte o lingură generoasă de brânză pimiento pe fiecare. Luați chiflele de pe grătar, așezați-le pe un platou, puneți un burger pe fiecare fund de chiflă, adăugați jalape murat în partea de sus a brânzei pimiento și serviți.
Această brânză pimiento de casă poate fi folosită nu numai cu acest burger, ci și ca o baie sau o răspândire pentru aproape orice doriți. Se va păstra aproximativ o săptămână la frigider.
Retipărit cu permisiunea de la Grillin ' cu gaz: 150 de rețete delicioase pentru mâncare excelentă la grătar de Fred Thompson, (C) 2009, the Taunton Press