Cheeseburgeri cu carne de vită triplă cu Ketchup condimentat și murături cu oțet roșu
Cheeseburgerii cu carne de vită triplă cu Ketchup condimentat și murături cu oțet roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 956 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piept de vită bine răcit, ketchup condimentat, coaste scurte bine răcite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Cheeseburgeri cu carne de vită triplă cu Ketchup condimentat și murături cu oțet roșu, Cheeseburgeri De Curcan Cajun Cu Ketchup Tabasco, și orice murături de oțet vegetal.
Instrucțiuni
Pentru a face acest burger,carnea, suetul și măduva trebuie măcinate.Există trei moduri diferite de a face acest lucru.
1 Puneți măcelarul să macine carnea. Cereți măcelarului dvs. să taie toate carnea tăiată în bucăți de 3 / 4 inci, să toacă suetul și măduva și să macine totul în bucăți de 1/16 inci.
2 Folosiți o mașină de tocat carne.
3 Folosiți un robot de bucătărie.
Tăiați toate carnea tăiată în bucăți de 1/4 inch. Se toacă suetulși măduva. Congelați până când este parțial înghețat.Lucrul în loturi și utilizarea pornirii/opririise macină în bucăți de 1/16 inci.
Combinați toate carnea măcinată, suetul de vită și măduva osoasă într-un castron mare și amestecați ușor cu furculița.
Adăugați amestecul miso și amestecați ușor doar pentru a încorpora (nu amestecați prea mult).Împărțiți amestecul de carne în 8 porții egale.Formați fiecare porțiune într-un diametru redus de 4 inchpatty.
Presărați ambele părți ale bucățelelor generos cu sare și piper.
Periați 2 skillets mari cu ulei; încălzițipeste căldură medie-mare.
Adăugați 4 burgeri lafiecare tigaie; gatiti 3 minute. Întoarce burgersover. Gatiti 2 minute; se acoperă cu brânză și se gătește cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult pentru mediu-rar.
Așezați 1 fund de coc pe fiecare dintre cele 8 farfurii.Completați fiecare cu 1 burger, 1 felie de roșii, 1 felie de ceapă roșie, năsturel și oțet roșu
Întindeți blaturile cu chifle generos cu
Ketchup condimentat și așezați deasupra burgerilor.