Cheeseburger Cu Față Deschisă Sub

Cheeseburger Cu Față Deschisă Sub
Open-Face Cheeseburger Sub ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 597 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 63 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de cheddar ascuțit, pesmet, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich cu șuncă și ouă cu față deschisă, Sandwich Cu Ou Cu Față Deschisă, și Patty Cu Fața Deschisă Se Topește.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. feliați ciabatta pe jumătate pe lungime și pe orizontală pentru a crea 4 sferturi. Feliați fiecare sfert în jumătate transversal pentru a crea 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți usturoiul în ulei la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
3
Întindeți usturoiul și uleiul peste fiecare bucată de pâine; înfășurați pâinea în folie și coaceți 10 minute. Desfaceți și coaceți cu 5 minute mai mult. Preîncălziți broilerul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, ciupiți sarea, ciupiți zahărul mare și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se caramelizează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se amestecă împreună carne de vită, ceapă caramelizată, ketchup, Worcestershire, pesmet, 1 linguriță sare, piper negru și ou până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Răspândiți amestecul de carne în felii de pâine. Se fierbe până se gătește complet, iar carnea a atins o temperatură internă de 165 grade F, 25 până la 30 de minute. În ultimele minute, acoperiți cu brânză și lăsați să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Se servește cu toppinguri și condimente alături.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista