Open-Face Cheeseburger Sub ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 597 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 63 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de cheddar ascuțit, pesmet, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich cu șuncă și ouă cu față deschisă, Sandwich Cu Ou Cu Față Deschisă, și Patty Cu Fața Deschisă Se Topește.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. feliați ciabatta pe jumătate pe lungime și pe orizontală pentru a crea 4 sferturi. Feliați fiecare sfert în jumătate transversal pentru a crea 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți usturoiul în ulei la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Întindeți usturoiul și uleiul peste fiecare bucată de pâine; înfășurați pâinea în folie și coaceți 10 minute. Desfaceți și coaceți cu 5 minute mai mult. Preîncălziți broilerul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Kilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa, ciupiți sarea, ciupiți zahărul mare și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se caramelizează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se amestecă împreună carne de vită, ceapă caramelizată, ketchup, Worcestershire, pesmet, 1 linguriță sare, piper negru și ou până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Răspândiți amestecul de carne în felii de pâine. Se fierbe până se gătește complet, iar carnea a atins o temperatură internă de 165 grade F, 25 până la 30 de minute. În ultimele minute, acoperiți cu brânză și lăsați să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch