Cheddar, ceapă și ardei gras roșu souffl omletă 6d

Cheddar, ceapă și ardei gras roșu souffl omletă 6d
Omleta de cheddar, ceapă și ardei gras roșu souffl fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, cheddar, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Omletă Cu Cheddar, Slănină Și Ardei Gras, Omletă de ciuperci și ardei gras cu Fontina, și Omletă Cu Cârnați, Piper Și Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti ceapa si ardeiul gras in unt intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați lapte și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Adăugați făina de porumb într-un flux lent, șoptind și gătiți la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
6
Bateți brânza, pătrunjelul, gălbenușurile, piperul și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți albușurile cu cremă de tartru și rămânând 1/2 linguriță de sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o pătrime de albi în amestec de făină de porumb pentru a ușura, apoi pliați ușor amestecul de făină de porumb, dar bine, în albii rămași. Se amestecă amestecul într-o caserolă unsă de 3 litri și un blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Făină De PorumbFăină De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Coaceți în mijlocul cuptorului până se umflă și se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți imediat.
10
Fiecare porție are aproximativ 170 de calorii și 6 grame de grăsime
11
Gurmand
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista