Cheddar, ceapă roșie și biscuiți de salvie
Cheddar, ceapa rosie, si biscuiti salvie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, ceapă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Biscuiți de Cheddar și salvie, Biscuiți Cu Salvie Cheddar, și Biscuiți de lapte de salvie cu cârnați și Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă brânza, ceapa și salvia.
Adăugați lapte în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 până la 5 ori. Bateți sau Rulați aluatul la o grosime de 1 inch; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați biscuiții la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți blaturile de biscuiți cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.