Cheddar Bratzenkraut

Cheddar Bratzenkraut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 465 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de muștar brun, zahăr brun, semințe de țelină măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mad Cheddar: Biscuiți Pentru Micul Dejun Cu Piper Negru Cheddar, cabot cheddar Giveaway și prăjit usturoi Cheddar bisque, și biscuiți cu brânză cheddar , biscuiți cu brânză Cheddar din grâu integral.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Răspândiți varza murată în fundul unui vas de copt din sticlă pătrată de 9 inci.
Se amestecă lichidul rezervat din varză murată, muștar brun, zahăr brun, semințe de țelină și piper negru împreună într-un castron; stropiți peste varză murată. Aranjați feliile de cârnați într-un strat peste varză murată și sos. Îngrămădiți cartofi prăjiți congelați deasupra cârnaților.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii prăjiți se rumenesc ușor, 20 până la 30 de minute.