Cheddar-Biscuiți Din Făină De Porumb
Cheddar-Cornmeal Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 303 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, miere, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Cheddar Din Făină De Porumb, Cheddar-Biscuiți Din Făină De Porumb, și Biscuiți din făină de porumb cu salvie și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 42
Ungeți foaia de prăjituri.
Se amestecă făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Tăiați margarina, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă laptele, oul, brânza și ardeii iute.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați ușor de 10 ori. Pat sau rola într-un cerc de 8 inch pe foaie cookie.
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; separați cu grijă pene.
Se servește cald cu miere.