Chayote Gratin
Chayote Gratin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 38 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare kosher, cimbru, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), Salată De Varză Chayote, și Supa Chayote a lui Lou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chayote în tigaie; saut 10 minute sau până când este crocant. Reduceți căldura la minim; adăugați 1/4 cană de apă. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie.
Așezați chayote într-un castron mare; mash cu un masher de cartofi.
Scurgeți chayote printr-o sită fină timp de 30 de minute, rezervând pulpa chayote.
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina, piperul și cimbru în tigaie; saut 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați pulpa de chayote și sarea, amestecând pentru a combina. Puneți amestecul într-un vas de copt de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile fine măsoară 1/2 cană.
Combinați firimiturile și brânza într-un castron mic; se amestecă untul.
Presărați amestecul de firimituri uniform peste amestecul de chayote.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până devin aurii.