Charleston Harbor Murat Creveți

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Charleston Harbor Murat creveți ar putea fi o reteta restante pentru a încerca. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, ardei gras, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros. Charleston, Charleston creveți și crupe, și Creveți și crupe din bucătăria Lee Bros. Charleston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez; adăugați creveți și condimente Creole și fierbeți 2 minute sau doar până când creveții devin roz; scurgere.
Cojiți creveții și devein, dacă doriți.
Puneți creveții într-un castron sau borcan. Se acoperă cu ceapă și ardei. Se amestecă împreună 1 1/2 căni de apă, oțet și sare; se toarnă peste ardei. Acoperiți și răciți 8 ore.
Scurgeți înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.