Char Arctic întreg prăjit cu fenicul și Pistou este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți căței de usturoi, sare și piper de mare, roșii coapte de viță de vie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tigaie prăjită Arctic Char cu portocale și rozmarin Beurre Blanc, Cărbune Arctic prăjit lent cu Topping de semințe de muștar de lămâie, și Arctica Char Voivodina.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Clătiți bine peștele în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Așezați băiatul mare pe o tigaie mare cu ramă; tăiați 4 tăieturi în cruce pe ambele părți ale peștelui, tăind până la os. Condimentați cărbunele arctic cu o cantitate generoasă de sare și piper, în interiorul cavității și pe toată pielea. Umpleți ierburile amestecate și feniculul în interiorul corpului peștelui. Puneți o felie de lămâie și o frunză de dafin în fiecare dintre lamele. Frecați o cantitate decentă de ulei de măsline pe toate părțile peștelui. Prăjiți timp de 30 până la 40 de minute, până când pielea este crocantă și peștele în sine este fulgios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se transferă într-un platou de servire și se ornează cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Se servește cu sos Pistou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până când usturoiul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Serviți la temperatura camerei cu pește la grătar sau prăjit.