Char Arctic fript cu sos de busuioc și roșii
Char Arctic fript cu sos de busuioc și roșii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 605 calorii, 32g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Un amestec de frunze de busuioc ferm, file de cărbune arctic, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Char Arctic Și Fasole Verde Cu Vinetă De Busuioc, Char Arctic braconat cu maioneză de busuioc-tarhon, și Saut salată arctică de Char și rucola cu vinaigretă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch busuioc într-o cratiță de 1 litru de apă clocotită 15 secunde, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul. Strângeți excesul de lichid din busuioc și pur și pur și simplu într-un blender cu usturoi, sare și 3 linguri de ulei.
Preîncălziți broilerul. Rack de linie de o tigaie mică broiler cu folie, apoi folie de ulei.
Se amestecă împreună zahărul brun și oțetul până se dizolvă zahărul, apoi se suprapun feliile de roșii pe o farfurie mare și se stropesc cu amestec de oțet. Se condimentează cu sare.
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe tigaie, apoi condimentați cu sare și piper și stropiți cu restul de 1/2 lingură de ulei. Prăjiți peștele la aproximativ 3 inci de la căldură (fără a se întoarce) până când este gătit, 6 până la 8 minute.
Puneți pește deasupra roșiilor și lingură sos de busuioc deasupra.