Chana Masala
Chana Masalan este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați chana masala , cum să faci chana masala din India de Sud, Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala, și Kala Chana curry , cum să faci punjabi Kala Chana masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortați și spălați năutul și puneți-l într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra năutului; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă sare, chimen și piper; gatiti 1 minut.
Adăugați naut, bulion și roșii; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru tocat și garam masala.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.