Chalupas De Porc

Chalupas De Porc
Chalupas de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 307 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Allrecipes are 970 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, ardei chile, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Chalupas, Chalupas, și Crockpot Chalupas.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura într-un aragaz lent acoperit cu spray de gătit. Într-un castron separat, amestecați fasolea, 2 cutii de ardei iute, praf de chili, chimen, sare, oregano și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
FasoleFasole
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se toarnă întregul amestec peste friptură și se adaugă suficientă apă, astfel încât friptura să fie în mare parte acoperită. Scuturați puțin friptura pentru a obține o parte din lichidul de dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore. Verificați după aproximativ 5 ore pentru a vă asigura că fasolea nu a absorbit tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, câte 1 cană. Folosiți suficient pentru a împiedica fasolea să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
5
Când friptura este fragedă cu furculița, scoateți-o din aragazul lent și așezați-o pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Aragaz LentAragaz Lent
6
Îndepărtați orice os și grăsime, apoi tăiați cu furculițe. Reveniți la aragazul lent și amestecați cutia rămasă de ardei iute verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Se încălzește și se servește cu tortilla de făină și toppingurile preferate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista