Chalupas De Porc
Chalupas de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 307 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Allrecipes are 970 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, ardei chile, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Chalupas, Chalupas, și Crockpot Chalupas.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un aragaz lent acoperit cu spray de gătit. Într-un castron separat, amestecați fasolea, 2 cutii de ardei iute, praf de chili, chimen, sare, oregano și praf de usturoi.
Se toarnă întregul amestec peste friptură și se adaugă suficientă apă, astfel încât friptura să fie în mare parte acoperită. Scuturați puțin friptura pentru a obține o parte din lichidul de dedesubt.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 9 ore. Verificați după aproximativ 5 ore pentru a vă asigura că fasolea nu a absorbit tot lichidul.
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, câte 1 cană. Folosiți suficient pentru a împiedica fasolea să se usuce.
Când friptura este fragedă cu furculița, scoateți-o din aragazul lent și așezați-o pe o tăietură.
Îndepărtați orice os și grăsime, apoi tăiați cu furculițe. Reveniți la aragazul lent și amestecați cutia rămasă de ardei iute verzi.
Se încălzește și se servește cu tortilla de făină și toppingurile preferate.