Ceviche de Crab cu castraveți și jicama cu Bruschetta la grătar frecată cu usturoi
Ceviche de Crab cu castraveți și Jicama cu Bruschetta la grătar frecată cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $7.48 pe portie. O porție conține 479 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon la grătar frecat cu condimente cu Salsa picantă de castraveți, Pui Italian La Grătar Cu Bruschetta De Castraveți, și Friptură de umeraș frecată cu var-Curry la grătar cu Chutney proaspăt de pepene galben-castraveți.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și aruncați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Înveliți o tigaie sau o grătar cu aragaz cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare pentru a preîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
2
Ungeți uleiul de măsline pe ambele părți ale feliilor de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere
3
Puneți pâinea pe tigaia fierbinte și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc. În timp ce este încă cald, frecați căței de usturoi pe toată pâinea.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.