Ceviche De Bază
Ceviche de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $2.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oregano, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele crud într-un recipient înalt din sticlă îngustă sau din oțel inoxidabil. Se amestecă sucul de lămâie, sarea și oregano împreună într-un castron mic și se toarnă peste pește. Se da la frigider 1 ora.
Scurgeți bine fructele de mare și aruncați lichidul.
Adăugați fructe de mare fierte, dacă utilizați.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;