Ceviche De Bază

Ceviche De Bază
Ceviche de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $2.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oregano, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți peștele crud într-un recipient înalt din sticlă îngustă sau din oțel inoxidabil. Se amestecă sucul de lămâie, sarea și oregano împreună într-un castron mic și se toarnă peste pește. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți bine fructele de mare și aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
3
Adăugați fructe de mare fierte, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate97
Revista