Cerul roșu noaptea
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 529 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 1,77 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți rozmarin, sirop simplu de rozmarin, suc de la de la 1 lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceapă Roșie Murată, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Rulou De Tort Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sirop simplu de rozmarin, combinați apa și zahărul într-o cratiță și aduceți la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se adaugă crenguțe de rozmarin.
Lăsați să se absoarbă timp de 25 de minute. Aruncați rozmarinul și lăsați să se răcească.
Umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Adăugați calvados, rom, suc de lămâie și sirop simplu de rozmarin. Se amestecă până se răcește, aproximativ 10 secunde. Se strecoară într-un pahar highball umplut cu gheață.
Umpleți până la jumătate cu bere de ghimbir, apoi până la vârf cu cava.
Se ornează cu o crenguță de rozmarin.