Ceresc Crema Umplut Prajiturele

Ceresc Crema Umplut Prajiturele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes umplute cu cremă cerească. Această rețetă face 18 porții cu 584 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de unt, ciocolată dulce-amară, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zmeura crema-umplut prajiturele si un Pillsbury Funfetti Starter Kit GIVEAWAY, Căpșuni Umplute Ceresc, și Ceresc Surpriza Prajiturele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați bine 18 căni de brioșă cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru a face aluatul de tort, combinați făina, zahărul granulat și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Într-un recipient separat, combinați Zara, bicarbonatul de sodiu, vanilia și ouăle. Se amestecă pentru a combina și a pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați pudra de cacao și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
7
Adăugați apa clocotită, lăsați să se baloneze câteva secunde și apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
8
Se toarnă amestecul de ciocolată peste amestecul de făină. Se amestecă de câteva ori pentru a răci ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
9
Se toarnă amestecul de lapte de unt deasupra și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
10
Umpleți cupele de brioșă puțin peste jumătate pline (nu umpleți prea mult!).
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
11
Coaceți timp de 13 până la 15 minute. Se lasă să se răcească 5 minute în tigaie, apoi se scot cupcakes-urile și se lasă să se răcească complet pe un suport de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Pentru ganache: pentru a face ganache, încălziți smântâna și siropul de porumb la foc mediu. Se toacă ciocolata și se adaugă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
13
Adăugați vanilia în amestecul de cremă, apoi turnați amestecul de cremă peste partea superioară a ciocolatei tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
14
Bateți împreună până se topește, netedă și lucioasă. Se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
15
Pentru umplerea cremelor: bateți împreună untul și scurtați până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
16
Cerneti impreuna zaharul pudra si sarea si adaugati-l in amestecul de unt in loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
17
Adăugați laptele, apoi vanilia, bătând tot timpul. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți până când sunt foarte ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
18
Puneți umplutura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
19
Când cupcakes-urile sunt complet reci, introduceți vârful pungii de patiserie în fundul cupcake-ului și umpleți cu umplutură de cremă. Când cupcakes sunt umplute, lingură ganache, astfel încât să acopere complet fiecare cupcake sau baie pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
20
Lăsați-i să se stabilească înainte de servire.

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari227Nuci de orice fel (tocate)1/4 linguriță coaja de lămâie mărunțită mărunt1/4 linguriță coaja de lămâie mărunțită mărunt1stick2 masline umplute cu piment2 masline umplute cu piment2bastoane2 masline umplute cu piment2 masline umplute cu piment1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)4(iarnă)pudră de cacaopudră de cacao6(iarnă)1 pachet (3 uncii) jumătăți de nuci pecan1 pachet (3 uncii) jumătăți de nuci pecan4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirila 2 kiwi mijlocii, decojite și feliatela 2 kiwi mijlocii, decojite și feliate0(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi0(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriscurtarea, cum ar fi Criscoscurtarea, cum ar fi Crisco11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă fierbinteapă fierbinte2ouă întregiouă întregi596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții18
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista