Dacă $7.6 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Celtic Buck ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 2010 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 1. Dacă aveți whisky scoțian, ghimbir, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Celtic Six, Celtic Smash, și Celtic Guey Cocktail.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți ienibahar întreg, în condiment sau râșniță de cafea, bâzâiți până la pulbere (aproximativ 20 de secunde)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Cafea
2
Într-o cratiță medie la foc moderat, combinați 2 căni de apă și zahăr, amestecând până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere, apoi se amestecă ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 45 de minute. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine. (Siropul poate fi făcut înainte și refrigerat, bine acoperit, până la 3 săptămâni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
1
În cocktail shaker, combinați Scotch, nectar de pere, suc de lămâie și 1 lingură de sirop de ienibahar. Umpleți cu gheață și agitați 20 de secunde. Tulpina băutură în pahar înalt umplut cu gheață proaspătă. Se acoperă cu ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Nectar De Pere
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Ienibahar
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
Scotch Whisky
Sirop
Gheață
2
Pentru a garnisi, introduceți scobitoarea prin felii de pere pentru a crea ventilator. Puneți ventilatorul în partea de sus a sticlei, apoi adăugați băț de scorțișoară și paie.