Celeriac champ

Celeriac champ
Reteta Celeriac champ este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 377 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi făinoși, nucșoară, unt și ceapă de primăvară. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, Champ, și Rutabaga Champ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii timp de 20-25 de minute până se înmoaie, adăugând țelina după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Scurgeți și apăsați printr-un tocător de cartofi înapoi în tigaie odată ce apa de suprafață s-a evaporat sau zdrobiți bine cu un tocător de cartofi în tigaia uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
În timp ce cartofii gătesc, topiți untul de 140g la foc mediu, apoi transpirați ceapa de primăvară timp de aproximativ 5 minute până când este moale și mătăsoasă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Se adaugă smântâna și se condimentează cu sare, piper și nucșoară. Aduceți la foc mic, apoi gătiți încă câteva minute până când acest lucru se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se amestecă două treimi din ceapa cremoasă în cartofi și țelină pură. Condimentează după gust. Dacă faceți în avans, acoperiți suprafața piureului și a sosului cu folie alimentară, apoi lăsați-o deoparte. Poate fi acum înghețat sau făcut până la o zi înainte. Chiar înainte de servire, reîncălziți ușor piureul și sosul rezervat. Puneți piureul într-un castron de servire, turnați sosul deasupra și întoarceți-l de câteva ori pentru a se amesteca ușor. Faceți o fântână în centru și aruncați butonul rămas de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista