Celeriac champ

Celeriac champ
Reteta Celeriac champ este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 377 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi făinoși, nucșoară, unt și ceapă de primăvară. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, Champ, și Rutabaga Champ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii timp de 20-25 de minute până se înmoaie, adăugând țelina după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Scurgeți și apăsați printr-un tocător de cartofi înapoi în tigaie odată ce apa de suprafață s-a evaporat sau zdrobiți bine cu un tocător de cartofi în tigaia uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
În timp ce cartofii gătesc, topiți untul de 140g la foc mediu, apoi transpirați ceapa de primăvară timp de aproximativ 5 minute până când este moale și mătăsoasă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se adaugă smântâna și se condimentează cu sare, piper și nucșoară. Aduceți la foc mic, apoi gătiți încă câteva minute până când acest lucru se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se amestecă două treimi din ceapa cremoasă în cartofi și țelină pură. Condimentează după gust. Dacă faceți în avans, acoperiți suprafața piureului și a sosului cu folie alimentară, apoi lăsați-o deoparte. Poate fi acum înghețat sau făcut până la o zi înainte. Chiar înainte de servire, reîncălziți ușor piureul și sosul rezervat. Puneți piureul într-un castron de servire, turnați sosul deasupra și întoarceți-l de câteva ori pentru a se amesteca ușor. Faceți o fântână în centru și aruncați butonul rămas de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista