Cele mai simple, mai cremoase macaroane și brânză de la Nic
Rețeta cea mai ușoară, mai cremoasă macaroane și brânză de la NIC ar putea satisface pofta americană în aproximativ 10 minute. Pentru 70 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 240 calorii. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor, Cea Mai Ușoară Minge De Brânză, și Cele Mai Ușoare Biscuiți Cu Brânză Cheddar Vreodată.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente.
Scurgeți și reveniți la oală.
Combinați pastele cu amestecul de brânză pudră și supa condensată.
Se amestecă până se acoperă uniform.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Macaroanele și brânza funcționează foarte bine cu Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc. Cu Mac și brânză bogate, brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Dry Lambrusco dacă aveți chef de un roșu. PRONTO Lambrusco Secco cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![PRONTO Lambrusco Secco]()
PRONTO Lambrusco Secco
Culoarea purpurie purpurie. Aromele sunt bogate în iris violet, cuișoare și lemn dulce. Corp mediu, uscat (secco), concentrație excelentă, finisaj bogat, fructe abundente, uscat. Acest vin oferă complexitate și bogăție pe gust.