Cele Mai Bune Vinete Vreodată

Cele Mai Bune Vinete Vreodată
Cele mai bune vinete vreodată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.79 pe portie. O porție conține 290 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chimen măcinat, coriandru măcinat, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Vinete mediteraneene, Vinete calde de usturoi-ghimbir, și Vinete cu roșii și năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 3 litri de apă într-un castron foarte mare sau o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă sarea și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Tăiați vinetele, tăiați partea superioară și inferioară, apoi coajați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Tăiați-le, transversal, în aproximativ 5 felii fiecare. Fiecare felie ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 inci.
5
Puneți feliile în apa sărată în timp ce le tăiați. Feliile vor pluti. Întoarceți o farfurie deasupra feliilor și echilibrați o greutate (cum ar fi un borcan de sticlă curat umplut cu apă) deasupra plăcii. Puneți deoparte timp de 3 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scoateți feliile din apă și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se toarnă aproximativ suficient ulei într-o tigaie mare pentru a ajunge la o adâncime de 3/4 inci și se pune la foc mediu. Lăsați timp ca uleiul să se încălzească foarte mult, apoi puneți cât mai multe felii de vinete pe care tigaia le va ține într-un singur strat și prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la roșu-auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți pe o placă mare sau o tavă căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie. Prăjiți toate feliile de vinete în acest fel, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar, și folosind cât mai multe farfurii sau tăvi după cum considerați de cuviință. Îmi place să schimb prosoapele de hârtie cel puțin o dată. De asemenea, tapetez vârfurile feliilor cu mai mult prosop de hârtie. Vinetele pot fi acum puse deoparte timp de 3 până la 4 ore, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Pentru a face sosul de roșii-năut: fie folosiți 3 linguri din uleiul de prăjit, fie, dacă preferați, ulei proaspăt și turnați-l într-o tigaie mare, acoperită. Puneți tigaia la foc mediu-mare și, când uleiul este foarte fierbinte, puneți ardeii iute și semințele de muștar. De îndată ce semințele de muștar încep să apară, câteva secunde, adăugați usturoiul. Amestecați rapid o dată, apoi puneți roșiile, frunzele de curry, năutul, sarea, chimenul, coriandrul și turmericul. Se amestecă și se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți ușor timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
Subţire-Subţire-
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți chilele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1
Puneți iaurtul într-un castron mic și bateți ușor cu o furculiță sau cu un tel mic până se omogenizează. Se amestecă sarea și chimenul. Acoperiți și refrigerați, dacă nu utilizați în decurs de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Combinați pasta de tamarind, zahărul, sarea și chimenul într-o cană mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați, dacă nu utilizați în decurs de 2 ore.
3
Pentru a pregăti felul de mâncare: când este gata de servit, Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți feliile de vinete într-un singur strat pe o tavă de copt și praf foarte ușor cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se introduce la cuptor și se încălzește, aproximativ 15 minute. Dacă uleiul se acumulează în partea de jos a tăvii, turnați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți sosul de roșii-năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Aranjați feliile de vinete pe un platou foarte mare într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8
Se toarnă o lingură mică de sos de roșii-năut deasupra fiecărei felii. Centrați 2 linguri de sos de iaurt deasupra sosului de roșii-năut și apoi puneți un punct generos de chutney tamarind deasupra iaurtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
TamarindTamarind
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
9
Garnisiți cu frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista