Cele mai bune vinete vreodată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.79 pe portie. O porție conține 290 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chimen măcinat, coriandru măcinat, pastă de tamarind și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 65%. Încercați Vinete mediteraneene, Vinete calde de usturoi-ghimbir, și Vinete cu roșii și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 3 litri de apă într-un castron foarte mare sau o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă sarea și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Tăiați vinetele, tăiați partea superioară și inferioară, apoi coajați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Tăiați-le, transversal, în aproximativ 5 felii fiecare. Fiecare felie ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 inci.
5
Puneți feliile în apa sărată în timp ce le tăiați. Feliile vor pluti. Întoarceți o farfurie deasupra feliilor și echilibrați o greutate (cum ar fi un borcan de sticlă curat umplut cu apă) deasupra plăcii. Puneți deoparte timp de 3 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scoateți feliile din apă și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Se toarnă aproximativ suficient ulei într-o tigaie mare pentru a ajunge la o adâncime de 3/4 inci și se pune la foc mediu. Lăsați timp ca uleiul să se încălzească foarte mult, apoi puneți cât mai multe felii de vinete pe care tigaia le va ține într-un singur strat și prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la roșu-auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți pe o placă mare sau o tavă căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie. Prăjiți toate feliile de vinete în acest fel, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar, și folosind cât mai multe farfurii sau tăvi după cum considerați de cuviință. Îmi place să schimb prosoapele de hârtie cel puțin o dată. De asemenea, tapetez vârfurile feliilor cu mai mult prosop de hârtie. Vinetele pot fi acum puse deoparte timp de 3 până la 4 ore, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Pentru a face sosul de roșii-năut: fie folosiți 3 linguri din uleiul de prăjit, fie, dacă preferați, ulei proaspăt și turnați-l într-o tigaie mare, acoperită. Puneți tigaia la foc mediu-mare și, când uleiul este foarte fierbinte, puneți ardeii iute și semințele de muștar. De îndată ce semințele de muștar încep să apară, câteva secunde, adăugați usturoiul. Amestecați rapid o dată, apoi puneți roșiile, frunzele de curry, năutul, sarea, chimenul, coriandrul și turmericul. Se amestecă și se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți ușor timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Frunze De Curry
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Turmeric
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți chilele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1
Puneți iaurtul într-un castron mic și bateți ușor cu o furculiță sau cu un tel mic până se omogenizează. Se amestecă sarea și chimenul. Acoperiți și refrigerați, dacă nu utilizați în decurs de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați pasta de tamarind, zahărul, sarea și chimenul într-o cană mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați, dacă nu utilizați în decurs de 2 ore.
3
Pentru a pregăti felul de mâncare: când este gata de servit, Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți feliile de vinete într-un singur strat pe o tavă de copt și praf foarte ușor cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se introduce la cuptor și se încălzește, aproximativ 15 minute. Dacă uleiul se acumulează în partea de jos a tăvii, turnați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Încălziți sosul de roșii-năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Aranjați feliile de vinete pe un platou foarte mare într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
8
Se toarnă o lingură mică de sos de roșii-năut deasupra fiecărei felii. Centrați 2 linguri de sos de iaurt deasupra sosului de roșii-năut și apoi puneți un punct generos de chutney tamarind deasupra iaurtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Tamarind
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse