Cele Mai Bune Prăjituri De Crab

Cele Mai Bune Prăjituri De Crab
Cele mai bune prăjituri de Crab ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 528 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, usturoi, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cele Mai Bune Prăjituri De Crab, Ultimate Crab Prăjituri, și Cele mai bune prăjituri de Crab cu Remoulade.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista