Cele mai bune macaroane, brânză și mazăre
Macaroane final, brânză și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 530 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 107 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți parmezan, macaroane cu cot de cereale, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este mare. Încercați Ultimate macaroane și brânză, Brânză macaroane final, și Macaroane Și Brânză Ultimate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. gătiți macaroane conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Acoperiți și păstrați cald.
Între timp, pentru sosul de brânză, topiți cele 2 linguri de unt la foc mediu într-o cratiță medie. Se amestecă făina, muștarul, sarea și piperul până se combină.
Adăugați lapte dintr-o dată. Gatiti si amestecati timp de 5 minute sau pana cand sunt groase si bulbucate. Gatiti si amestecati inca 2 minute.
Scoateți cratița de pe foc.
Adăugați brânzeturi de cheddar și mozzarella, amestecând până când brânza se topește și sosul este neted. Se amestecă sosul de brânză și mazărea conservată în macaroanele gătite.
Se toarnă într-un vas de copt uns de 2 litri.
Combinați pesmetul, parmezanul și cele 2 lingurițe de unt topit într-un bol mic.
Se presară peste macaroane.
Coaceți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când toppingul se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.