Cele Mai Bune Castane De Apă Învelite Cu Slănină
Cele mai bune castane de apă învelite cu slănină ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 305 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, zahăr brun, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Castane De Apă Învelite Cu Slănină, Castane De Apă Învelite Cu Slănină, și Castane De Apă Învelite Cu Slănină.
Instrucțiuni
Înmuiați castanele de apă într-un castron cu sos de soia timp de cel puțin 3 ore; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Înfășurați fiecare castan de apă cu o bucată de slănină; fixați cu o scobitoare și aranjați pe un vas de copt puțin adânc. Repetați cu castanele de apă rămase.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina este crocantă, 25 până la 35 de minute.
Între timp, amestecați zahărul brun, maioneza și sosul de chili într-un castron până când sosul de scufundare este neted.
Serviți castane de apă învelite cu slănină cu sos de scufundare.