Cel mai simplu vreodată Battenberg

Cel mai simplu vreodată Battenberg
Cel mai simplu vreodată Battenberg ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $3.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 694 calorii. Un amestec de colorant alimentar roz, gem de caise, făină de auto-creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 108 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tort Battenberg, Dovleac Spice Battenberg, și Tort Tradițional Battenberg.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Folosind un strat dublu de folie, faceți o barieră în centrul unei cutii pătrate de 20 cm (sau folosiți o cutie Battenberg), apoi tapetați fiecare compartiment cu 2 bucăți de pergament de copt. Puneți toate ingredientele tortului, cu excepția colorantului alimentar, într-un bol mare de amestecare și amestecați cu un tel electric până se omogenizează. Sfat jumătate din amestecul de tort într-o parte a cositorului. Amestecați rapid colorantul alimentar în amestecul de tort rămas. Când aveți o culoare roz netedă și vie, răzuiți acest amestec în cealaltă parte a cositorului, apoi întindeți ambele amestecuri pe marginile secțiunilor lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți timp de 25-30 de minute până când o frigăruie iese curată. Se răcește în cutie timp de 15 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați prăjiturile pe o placă de tocat și tăiați părțile laterale ale fiecăruia pentru a vă oferi o margine dreaptă.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați fiecare în jumătate pe lungime pentru a vă oferi 2 bureți roz și 2 bureți dreptunghiulari simpli, folosind o riglă dacă doriți să fiți cu adevărat exacți. Dacă bureții sunt puțin mai înalți decât sunt largi, tăiați și niște burete de pe vârfuri, acest lucru vă va asigura că aveți un pătrat perfect atunci când veniți să asamblați tortul.
6
Încălziți dulceața de caise într-o tigaie mică sau cuptorul cu microunde, apoi Cerneți-o. Pudrați ușor o suprafață de lucru cu puțin zahăr glazură, apoi întindeți un sfert din marțipan într-un dreptunghi de aproximativ 20 x 10cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
MarțipanMarțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Periați suprafața cu gemul cald de caise, apoi așezați 1 burete simplu și 1 burete roz unul lângă altul deasupra, perindând mijlocul prăjiturilor cu puțină gem pentru a le lipi împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
GemGem
8
Ungeți partea superioară a prăjiturilor cu mai mult gem, apoi așezați bureții rămași deasupra, cu mai mult gem între ele, într-un model de tablă de șah.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
9
Întindeți marțipanul rămas într-un dreptunghi de aproximativ 20 x 25 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Periați orice gem rămas peste exteriorul tortului asamblat. Folosind un sucitor pentru a ajuta, ridicați marțipanul peste tort. Neteziți-l deasupra și părțile laterale și apăsați ușor în colțuri, astfel încât să înfășoare bine tortul. Tăiați orice exces de marțipan la aproximativ 1 cm de părțile laterale ale tortului și tăiați o felie subțire de la fiecare capăt la neaten. Pentru a termina, sertizați marțipanul în jurul bazei ciupind cu degetul și degetul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista