Cel Mai Simplu Stroganoff De Vită

Cel mai simplu-vreodată carne de vită Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 5 și costă $1.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 263 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Cel Mai Simplu Enchiladas De Vită Vreodată! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită peste cereale în fâșii de aproximativ 1 1/2x1/4 inch.
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede; scoateți din tigaie.
În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită până se rumeneste. Se amestecă lapte, sherry, ciuperci fierte, paste nefierte și amestec de sos (din Hamburger Helper box).
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Lăsați să stea 5 minute (sosul se va îngroșa așa cum stă).
Se presară pătrunjel chiar înainte de servire.