Cel Mai Bun Vreodată Fierbinte Anghinare Dip

Cel Mai Bun Vreodată Fierbinte Anghinare Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Cea mai bună baie fierbinte de anghinare ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 599 calorii, 18g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, maioneză, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un vas de copt superficial combinați inimile de anghinare, brânza mozzarella, parmezanul și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
ParmezanParmezan
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți timp de 45 de minute, sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Presărați migdale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
5
Se servește fierbinte cu chipsuri de tortilla sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista