Cel Mai Bun Vreodată Fierbinte Anghinare Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Cea mai bună baie fierbinte de anghinare ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 599 calorii, 18g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, maioneză, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Într-un vas de copt superficial combinați inimile de anghinare, brânza mozzarella, parmezanul și maioneza.
Coaceți timp de 45 de minute, sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Presărați migdale, dacă doriți.
Se servește fierbinte cu chipsuri de tortilla sau biscuiți.