Cel mai bun tort de morcovi vreodată este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați morcovii răzuți și zahărul brun. Se lasă deoparte 60 de minute, apoi se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Morcov
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de tort de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, bateți ouăle până la lumină. Bateți treptat zahărul alb, uleiul și vanilia. Se amestecă ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ananas
Vanilie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara, amestecați în amestecul umed până la absorbție. La final amestecați amestecul de morcovi și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Nuci
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
6
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până când testele de tort se fac cu o scobitoare. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie. Când se răcește complet, înghețați cu glazură de brânză cremă.